Elsker du mekanik, elektronik og biler? - Langhøj Aarhus søger ny værkfører!

Hos Langhøj bygger vi ikke standardbiler. Faktisk gør vi præcis det modsatte. Hver eneste bil, vi afleverer til vores kunder, er blevet tilpasset til lige præcis det behov, som brugeren har.

Vi plejer at sige, at vi finder løsningen på de udfordringer, som andre takker nej til. Derfor leder vi nu efter et nyt multitalent indenfor biler, som kan hjælpe os med at holde fast i den tilgang. Så kribler det i fingrene, hvis vi siger ”specialbygget”, ”håndlavet” og ”individuelle løsninger”? Så er du måske vores nye værkfører. Du får ansvaret for opbygningen af handicapbiler fra bunden

Vi har siden 1979 specialiseret os til at være en af landets førende leverandører af biler og hjælpemidler til mennesker med handicap.

Vi har i dag 5 bilhuse i Aalborg, Aarhus, Kolding, København og Odense, og er i branchen kendt for god service og høj kvalitet samt et produktudvalg, der slår de fleste andre af banen. Vi leder efter en ny medarbejder til vores hovedkontor og værksted i Viby J, lige syd for Aarhus, som synes det lyder spændende at have ansvaret for ombygningen af handicapbiler. Hvilken uddannelse du har, går vi ikke så meget op i – men det er vigtigt, at dine hænder er skruet virkelig godt på og at du kender din vej rundt i de fleste hjørner og kanter af en bil.

Det bliver nemlig dit ansvar, at værkstedet kører og at opbygningen af handicapbiler helt fra bunden fungerer. Slutresultatet skal ligne en million og leveres indenfor deadline. Engageret holdspiller, der sætter kunden i centrum Som person er du selvstændig, kvalitetsbevidst og serviceorienteret.

Du elsker følelsen af at levere et godt stykke håndværk og går op i, at kunden får leveret et godt produkt. Du er god til at arbejde på flere projekter af gangen. Du går op i struktur og omhyggelighed, så du altid er sikker på, at bilen er 100% i orden. Og til sidst, så er du lidt af en Ole Opfinder, der synes det er sjovt at tænke ude af boksen og finde løsningen på de udfordringer, vi måske aldrig har stået overfor før.

De daglige arbejdsopgaver:

  • Ansvarlig for værkstedets opbygning af handicapbiler og minibusser
  • Samarbejde/sparring med kollegaer om specialløsninger på særlige projekter 
  • Ansvarlig for værkstedets serviceopgaver på specialindrettede biler 
  • Kontakt med kunden om indretningen i den enkelte bil 

Vi tilbyder: 

  • Et job med mange, sjove udfordringer 
  • Løn efter kvalifikationer 
  • Et tæt samarbejde i et uformelt miljø 
  • Gode og stabile kollegaer
  • En lækker frokostordning

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Lars Langhøj på telefon 20993897/87411040. 

Du kan desuden læse mere om os her. 

Send din motiverede ansøgning og CV til lla@langhoej.dk Skriv venligst i emnefeltet: ”Ansøgning værkfører Aarhus” Ansættelse og ansøgningsfrist: hurtigst muligt.