Fordele når du handler ved Langhøj

Indrømmet: Der er flere dygtige bilopbyggere i Danmark. Også nogle, der ikke hedder Langhøj. Der er dog et par fordele, som du kun får, når du handler hos os.

Landsdækkende service

Vi sætter en ære i, at bygge gode, holdbare biler. Men, biler er også til for at blive brugt. Så det sker, at der går noget i stykker, eller at man er involveret i et uheld. Når du handler hos Langhøj er der aldrig langt til det nærmeste værksted. Udover vores 5 Langhøj-afdelinger har vi Danmarks største netværk af værksteder, der sørger for, at du kan komme videre, hvis uheldet skulle være ude.

Unikke Langhøjprodukter

Hos Langhøj gennemsyrer opfindertrangen hele virksomheden. Det er derfor, vi har vores egen smedeafdeling, der specialbygger løsninger, så de passer perfekt til den enkelte – og det er derfor vi hvert år bruger mange ressourcer på at udvikle nye løsninger, der gør det behageligt og nemmere at køre en bil bygget hos Langhøj.

Vi har selv fremstillet vores lille, diskrete fjernbetjening – og vores ergonomiske elektroniske, håndbetjente speeder-løsning får du ikke hos nogen anden bilforhandler i Danmark.

Derudover har vi Danmarks største udvalg af lifte – og den eneste, der kan betjenes uden værktøj.

Online brugervejledninger

At få en ny bil er fantastisk. Men – det kan også være en smule stressende – især når man får den udleveret og pludselig skal sætte sig ind i et helt nyt instrumentbræt og samtidig huske, hvad ad-blue er, hvilken side tankdækslet sidder og hvor fartpiloten er.

Derfor har vi udviklet en serie af online brugervejledninger. Så kan du i ro og mag sidde og gennemgå alle funktionerne i din bil, når du sidder hjemme i dine egne, trygge rammer – og du kan se dem lige så mange gange, du har lyst til.

"Jeg er tryg ved at være ved Langhøj"

Rikke har fået bygget 3 biler hos Langhøj – 2 hos Langhøj Aarhus og nu en hos Langhøj København. For selvom man flytter tværs over landet, så er der kun en bilforhandler for Rikke.

Når man spørger Rikke om, hvorfor hun foretrækker Langhøj, er der ingen tvivl:

“Det er Langhøjs måde at gå til mennesker med specielle behov. Derfor er jeg tryg ved at være ved Langhøj.”

"Bilen skal være fra Langhøj"

For Johnna Toft Kristensen, er der ingen tvivl. Når hun skal have ny bil, så skal den være fra Langhøj.

“Man får en ordentlig, god og venlig service og mekanikerne er grundige og omhyggelige. Det gør en kæmpe, kæmpe forskel for os, der skal bruge bilerne. Man må altid tilbage nogle gange og få lavet finjusteringer og den måde man bliver mødt på, det er af kæmpe stor betydning.”

Vil du høre, hvordan vi kan hjælpe dig?

Vores produkter og ydelser

Indretning

Hos Langhøj tilpasser vi vores biler til præcis den fører, der anvender bilen. Se eksempler på vores indretninger her.

Hjælpemidler

Langhøj tilbyder vi en række specialiserede hjælpemidler, der gør hverdagen lettere for mennesker med handicap.

Mest anvendte biler

Hos Langhøj indretter vi mange forskellige biler og minibusser - men, vi har selvfølgelig også bestsellere.

Kontakt os

Vil du høre mere eller har du brug for vejledning? Kontakt din lokale Langhøj-afdeling.

Følg os på sociale medier

Vil du gerne vide mere?