Skal du med til temadag på køreteknisk anlæg til Temadag?

Kunne du tænke dig at blive klogere på løsninger til handicapbiler – både i teori og praksis?

Efter stor succes med tema dage i hele landet gentager vi nu succesen med endnu en seance på Sjælland. Vi oplevede, da vi afholdte tidligere i Juni, at der desværre var en del som ikke kunne pågældende dag eller som ikke nåede at melde sig til inden vi kunne melde udsolgt.

Derfor er vi glade for at kunne invitere dig og dine kollegaer med til denne ekstra temadag på Amager køreteknisk anlæg.

Som sagsbehandler har du stor viden om, hvilke krav der stilles og hvilke regler der gælder, når der skal bevilges handicapbil. Det er dog de færreste, der selv har haft de forskellige løsninger i hånden – for slet ikke at snakke om at afprøve dem i praksis.

På vores temadag, Handicapbiler i teori- og praksis, giver vi jer indblik i, hvordan de forskellige løsninger fungerer, hvilke borgere med hvilke handicap, der især kan få glæde af dem – og så får du lov at teste dem på en aflukket bane, så du selv kan opleve, hvordan de enkelte løsninger fungerer i virkeligheden – fra manuelle 1- og 2-håndsbetjeninger til elektrisk speeder, ratknop og joystick-styring.

Program for dagen

08:45 – 09:00 – Ankomst med rundstykker

09:00 – 11:30 – Undervisning

11:30 – 12:00 – Frokost

12:00 – 14:30 – Test af handicapbiler i praksis

14:30 – 15:00 – Afrunding og tak for idag

Hvorfor skal du tilmede dig?

  • Du vil gerne udvide dit kendskab til de forskellige løsninger til handicapbiler og hvilke typer af handicap de bedst matcher.
  • Du vil gerne have et stærkt vidensfundament, så du er endnu bedre klædt på til samtaler med borgere og bilkonsulenter om fordele og ulemper ved forskellige løsninger.
  • Du vil gerne udvide din stærke faglighed med praktisk erfaring.
  • Du vil gerne sparre med dine kollegear fra andre kommuner.
  • Du ønsker at blive endnu klogere på hvilke løsninger der findes og hvordan de bedst kan hjælpe borgeren.

Tilmeld dig Temadag Amager 1. September her!

Hvor bliver temadagen afholdt?

Temadagen afholdes hos Køretekniskanlæg Amager

Storkøbenhavns Køretekniske Anlæg

Tømmerupvej 31

2770 Amager