Skal du med til temadag på køreteknisk anlæg Fyn?

Tidligere
Næste

Kunne du tænke dig at blive klogere på løsninger til handicapbiler – både i teori og praksis?

Efter stor succes med tema dage i Jylland er turen nu kommet til Fyn. Derfor er vi glade for at kunne invitere og dine kollegaer med til dette års temadag hos Køreteknisk anlæg Ellested.

Som sagsbehandler har du stor viden om, hvilke krav der stilles og hvilke regler der gælder, når der skal bevilges handicapbil. Det er dog de færreste, der selv har haft de forskellige løsninger i hånden – for slet ikke at snakke om at afprøve dem i praksis.

På vores temadag, Handicapbiler i teori- og praksis, giver vi jer indblik i, hvordan de forskellige løsninger fungerer, hvilke borgere med hvilke handicap, der især kan få glæde af dem – og så får du lov at teste dem på en aflukket bane, så du selv kan opleve, hvordan de enkelte løsninger fungerer i virkeligheden – fra manuelle 1- og 2-håndsbetjeninger til elektrisk speeder, ratknop og joystick-styring.

Hvorfor skal du med?

  • Du vil gerne udvide dit kendskab til de forskellige løsninger til handicapbiler og hvilke typer af handicap de bedst matcher.
  • Du vil gerne have et stærkt vidensfundament, så du er endnu bedre klædt på til samtaler med borgere og bilkonsulenter om fordele og ulemper ved forskellige løsninger.
  • Du vil gerne udvide din stærke faglighed med praktisk erfaring

Tilmeld dig her!

Program for dagen

08:45 – 09:00 – Ankomst med rundstykker

09:00 – 11:30 – Undervisning

11:30 – 12:00 – Frokost

12:00 – 14:30 – Test af handicapbiler i praksis

14:30 – 15:00 – Afrunding og tak for idag

Hvor bliver temadagen afholdt?

Tema dagen afholdes hos Køretekniskanlæg Ellested. Anlægget er beliggende udenfor Ringe og cirka 30 min. kørsel fra Fyn.

Adressen er:

Dekra Køreteknisk anlæg

Ellestedvej 5A

5853 Ørbæk