Copenhagen BallCrackers

Ballerup Kørestolsrugby

Klubben hedder til daglig Ballerup Kørestolsrugby Klub, men når vi spiller herhjemme eller i udlandet kalder vi os for Copenhagen Ballcrackers. Bliv en del af et socialt sammenhold, med fester og julefrokoster, turneringer i Danmark og udlandet -og en fysisk træning og boldspil der er helt i top!

Copenhagen Ballcrackers er en kørestolsrugby klub hjemhørende i Ballerup.

Kørestolsrugby er en holdsport, hvor hvert hold består af 4 spillere + udskiftere.

Kørestolsrugby er for fysisk handicappede, med en nedsat arm eller håndfunktion, der kan køre en manuel kørestol, uden brug af benene. Det er primært tetraplegikere, men er også for amputerede (hånd), polio, muskelsvind og gigtramte osv. Kørestolsrugby er fysisk hårdt og kan se voldsomt ud, men det er utrolig sjovt og samtidig den eneste holdsport, der henvender sig til denne målgruppe.

Der spilles turnering både på nationalt og international plan. Kørestolsrugby er en af de hurtigst voksende idrætsgrene for øjeblikket.

Hvis man har lyst at prøve at træne med, så trænes der hver onsdag i Ballerup, og fredag i Albertslund – samt engang imellem i weekenden. Klubben stiller de specielle Rugbystole til rådighed.