Er du vild med digital markesføring og vil du være med til at bygge en webshop fra bunden?

Så er du måske vores nye E-Commerce praktikant

Brænder du for at lære hvordan man håndtere det tekniske bag både marketing og E-commerce – og drømmer om en karriere inden for dette område? Kunne du tænke dig at kombinere din uddannelse med et praktikophold i en spændende virksomhed? Kunne du tænke dig at bygge en webshop fra bunden og lægge retningen for strategien! Så er det måske dug vi leder efter!

 Som E-commerce praktikant i marketing hos Langhøj/Innoseat vil du indgå som en integreret del af vores team, hvor du især vil arbejde sammen med vores marketingchef, som er ansvarlig for både digital marketing og e-commerce. 

Du vil få lov til at løse store som små udfordringer og opgaver på egen hånd og i samarbejde med resten af teamet. 

 

Vi forestiller os at du:

 • Er i gang med en videregående uddannelse, som kunne være indenfor , marketing eller E-Commerce.
 • Er struktureret, nysgerrig og har især flair for tekniske opgaver.
 • Er selvmotiverende, god til at arbejde selvstændigt, er initiativrig og klar på at tage ansvar.
 • Har flair for at sætte dig ind i nye programmer og systemer

Vi ønsker:

 • Du skal have et godt humør og være en god teamplayer – også på tværs af afdelinger, samt være stabil og løsningsorienteret med fokus på kvalitet og høj faglighed.
 • Du skal være detaljeorienteret og struktureret omkring dit arbejde og dine opgaver, og desuden kunne overholde deadlines – også dem der sættes med kort varsel.
 • Du skal være interesseret i at lære nyt samtidig med at du kan sætte din teoretiske viden i spil.

Vi forventer:

 • Du har mod på at være leder for etablering af en ny webshop
 • Du har et godt overblik og tænker struktureret
 • Du har en kommerciel tankegang til at udvikle marketing
 • Du har stor interesse på at lære nyt og blive bedre
 • Du brænder for at skabe resultater og kvalitet
 • Udpræget flair for IT og for Microsoft office pakken

Dine opgaver:

Innoseat står overfor en ændring i strategi som indebær en udvikling af en webshop til deres produkter. Dette bliver din hovedopgave. Vi hjælper selvfølgelig med sparring og vidensdeling,men det er dig som vil leder på dette projekt. Derudover vil du indgå i Recaro Kids & Langhøj teamet med hjælp til digital markedsføring, udarbejdelse af strategi, Sociale medier og diverse småopgaver.

 

Vi tilbyder:

Som praktikant hos Langhøj vil du opleve, hvordan det er at arbejde i en ambitiøs virksomhed med stort potentiale. Du vil komme til at arbejde sammen med en masse søde og dygtige kolleger på tværs af afdelinger. Du vil få fingrene helt ned i marketingmaterialet, og særligt det tætte samarbejde med vores Marketingchef vil give dig stor viden og erfaring inden for opsætning, teknik og programmer bag digital marketing og E-commerce.

 

Det praktiske:

 

Praktikopholdet foregår på vores hovedkontor i Viby tæt ved både bus og letbane station.

Vi sørger for en lækker frokost ordning

Det er ulønnet, men SU-berettiget. Arbejdstiden er 37 timer om ugen fra mandag til fredag.

 

Om Langhøj

Langhøj er en familieejet virksomhed som siden 1979 har været førende indenfor opbygning af biler til mennesker med handikap – og tilbyder i dag alt fra minibusser til institutioner, til avancerede joystick-styrede biler og hjælpemidler til transport.

Vi sætter borgerens særlige behov i centrum og er kendt i hele landet for at kaste os over de opgaver, hvor andre siger fra.

Læs mere om langhøj her.

Om Innoseat

Innoseat er den danske importør af Recaro sæder. Innoseat driver desuden Recaro Kids Danmark, der eksklusivt forhandler Recaro autostole til private i Danmark. Hos Innoseat sætter vi altid to kerne-elementer i først: Sikkerhed og komfort. Derfor er vi stolte af vores samarbejde med Recaro, som er en af de vigtigste og stærkeste spillere på markedet for sæder og autostole.

Læs mere om Innoseat her.

Send din kort ansøgning samt CV til marketingchef tar@langhoej.dk