Min ægtefælle har fået en kørestol - hvordan skal vi nu komme på tur i egen bil?

Hos Langhøj har vi løsningen!

Der findes rigtigt mange muligheder for at lette hverdagen, selvom din ægtefælde sidder i en kørestol.

Hos Langhøj har vi en masse løsninger lige fra drejesæder til ombygninger af biler, så der let kan transporteres en Kørestol. En af vores absolut mest anvendte løsninger, er Turny Evo sædet, hvor sædet kommer til dig, i stedet for at du kommer til sædet. Sædet løftes elektronisk ud af bilen og løfter sig selv og dig tilbage i den korrekte position.

Kom let til og fra din kørestol

Når du overfører til og fra Turny Evo, kan du gøre det helt uden for køretøjet. Endnu bedre kan Turny Evo sænke sædet til dit niveau. Det betyder, at det ikke betyder noget, om du overfører fra kørestol til sæde eller sæde til kørestol.

Nem fjernbetjent håndkontrol​

Skal du ud af bilen eller ind? Måske du bare vil justerer dit sæde? Den intuitive 4-knaps håndholdte fjernbetjening bruger visuelle signaler, der fortæller dig, hvilke knapper der er tilgængelige til brug på et givet tidspunkt.

Indbygget praktisk fodstøtte

Når du drejer ind eller ud, kan du placere dine fødder på den indbyggede fodstøtte på Turny Evo. Alternativt kan du bare lade dine fødder trække langs jorden, indtil det er tid til at løfte dem over karmen.

Fuldt justerbar komfort

Brug af Turny Evo giver dig mulighed for at justere dit sæde ligesom med standard bilsæde. Du kan justere sædets længdeposition og læne ryglænet efter din smag.

Skal vi hjælpe dig med at finde den rette løsning?

Ta' plads uden for køretøjet, i den ønskede højde med Turny Evo sædelift

Turny Evo er den mest avancerede sædelift på markedet i dag. Den har unikke funktioner, der gør det muligt at bruge i bilmodeller, hvor andre sædelifte ikke fungerer. 

Afspil video

Uanset om din ægtefælle er fast kørestolsbruger eller blot ønsker at forflytte sig til fører- eller passagersædet, så har vi løsningen.

Ring til os på 8741 1040 og hør nærmere.

Findes der andre løsninger til min nuværende bil?

Det er ikke alle biler, hvor det er muligt, at montere et drejesæde. Derfor har vi også en løsning, som ikke er betinget af, at du har den helt korrekte bil. Denne løsning monterer du blot selv, når du skal lave selve forflytningen.

Løsningen kaldes en personløfter!

Løsningen fungerer ved, at du monterer et beslag i bildøren når du ønsker at forflytte en person fra kørestol til bil. Personen sidder blot i kørestolen på et løftesejl, som fastsættes på kranen. Kranen bruger batteri, så der skal ikke foretages elektriske installationer i selve bilen.

Kranen kan også bruges i hjemmet, og kræver blot et ekstra beslag på væggen, hvis du f.eks. vil benytte samme kran til at løfte en person fra kørestol til lænestolen.

Afspil video

Er du interesseret i mere info?

Vi kan også ombygge din eksisterende bil, eller finde passende ny eller brugt til netop dit behov. 

DGG2

Ikke kun til kørestolsbrugere

At sidde i en bil kan være vanskelig, selvom du ikke har et diagnosticeret handicap.

Lad Turny Evo løfte dig ind i bilen. At komme ud er lige så let. Drej ud og stå op i én bevægelse fremad, som du ville fra en stol. Faktisk kan du endda bruge højdejusteringen til at give dig lidt ekstra boost.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om mulighederne.​ Vi sidder klar til at hjælpe

Med over 40 års erfaring er Langhøj førende inden for indretning af biler til mennesker med handicap. Vi har 5 afdelinger fordelt rundt i Danmark, hvor der er mange dygtige folk klar til at hjælpe dig.

Langhøj
Århus

Hasselager Centervej 26
8260 Viby J
Mail: smo@langhoej.dk
Tlf.: 8741 1040

Langhøj
Ishøj

Baldersbækvej 8M
2635 Ishøj
Mail: smo@langhoej.dk
Tlf.: 4343 0066

Langhøj
Aalborg

Jellingvej 7
9230 Svenstrup J
Mail: smo@langhoej.dk
Tlf.: 87 41 10 50

Langhøj
Odense

Bramstrupvej 27
5792 Årslev
Mail: smo@langhoej.dk
Tlf.: 2238 4322

Langhøj
Kolding

Albuen 70A
6000 Kolding
Mail: smo@langhoej.dk
Tlf.: 8741 1040

Langhøj ApS 2023 - langhoej.dk