Langhøj Servicecentre

Hos Langhøj får du den bedst mulige service

Vores holdning er, at det skal være let og simpelt at handle og have handicapbil. Derfor tilbyder Langhøj at hjælpe borgeren med alt det praktiske i forbindelse med køb af ny bil. Hos Langhøj bygger vi hele din bil lokalt. Det betyder, at vores konsulent og mekaniker kender dig og din bil.

Langhøjs service til borgeren

Når borgeren har fået sin bil, skal det være simpelt at få den serviceret. Opstår der et akut behov, skal der ikke være langt til nærmeste servicested. Derfor er vi dække ind med servicecentre over hele landet, så der ikke er langt til nærmeste værksted.


Vores holdning er, at det skal være let og simpelt at handle og have handicapbil. Derfor tilbyder Langhøj at hjælpe borgeren med alt det praktiske i forbindelse med køb af ny bil. Vores mål er at yde den bedst mulige service overfor den handicappede både før, under og efter købet.

Flere af vores servicesteder tilbyder desuden at servicere bilen samtidigt med den særlige indretning. På den måde kan det hele klares på en gang, og borgeren skal ikke undvære bilen mere end højst nødvendigt.

Et andet af Langhøjs principper er, at når man køber bil hos os, bygger vi bilen i den afdeling, hvor den er købt. Som kunde hos Langhøj er det din sikkerhed for, at din kommende bil er individuelt indrettet og passer perfekt til dit handicap, da både konsulenten og værkstedet kender dig og din bil. Skulle du senere få brug for en tilretning eller reparation af bilen, er det igen det samme erfarne personale du møder. Du kender dem – de kender dig og din bil. Reparationer har altid første prioritet, mens der er en kop friskbrygget kaffe på kanden!