Langhøj Live ApS

Dit liv, dine behov!

Hos Langhøj Live tilbyder vi hjælpemidler, der passer til lige præcis dine behov. Vores konsulenter tilbyder kompetent rådgivning og vejledning, så du får den bedste løsning.

Kørestole

Menneskets fysik forandres konstant og nye behov opstår. Det gælder især dig som aktiv kørestolsbruger. Det er dit liv og dine behov vi tager udgangspunkt i.

Med Icon og Icon Kids, har du en kørestol, der passer til både børn og voksne. Den er TÜV godkendt, hvilket betyder at den er ekstra stærk.

Kørestols puder og betræk

LowZone kørestolspuder, toppen indenfor kørestolspuder til trykaflastning. Puderne består af serierne LowZone, LowZone Gel2 og AirZone.

Star kørestolspuder sælges til vores udbudskommuner, så længe udbudene løber. Star består af serierne Starlock, Contour, Max Immerse og Stabil Air.

Hjælpemotorer

Verden åbner sig op, når man har mulighed for at komme rundt overalt. Vi har en motor til enhver lejlighed, lige fra ledsager- til aktiv hjælpemotor.

Se vores store sortiment, og find den motor, der passer til lige præcis dine behov. Er du i tvivl, kan du bestille en tid ved en af vores dygtige terapeuter.

Produkter til kørestolsbrugere

Active Hands til brugere med nedsat håndkraft.
Quokka Bag, tasken til kørestolen eller rollatoren.

Adventus forhjulet der løfter dine svinghjul fri af underlaget så din stol bliver terrængående. Det er bare nogle af de fantastiske produkter vi kan tilbyde.

Trykmålingsudstyr

Arbejder du med forebyggelse af tryksår, så tilbyder vi en unik produktgruppe af trykmålingsudstyr til både den liggende og siddende stilling.

Det er let at lære at bruge, og nemt og hurtigt at anvende i praksis.
Borgere med risiko for at få tryksår, kan selv se med i realtime.

Manuelt drivaggregat

NuDrive Air, innovativt og stærkt nytænkende måde at håndtere en kørestol på. Ved hjælp af to drivarme, manøvrerer du kørestolen.

Så bruger du både mindre muskelkraft og skåner skuldre, håndled og hænder. Du får ikke kolde eller beskidte fingre, samt det er let at på- og afmonterer.

NUDRIVE AIR, INNOVATIVT OG STÆRKT
NYTÆNKENDE MÅDE AT HÅNDTERE EN
KØRESTOL PÅ.