Tilmelding Langhøj Open Paradart 2018

Tilmelding Langhøj Open Paradart 2018

Langhøj Open Paradart 2018

 

Parasporten vokser i Danmark, og det ønsker Langhøj at støtte op omkring. Dart er en af de sportsgrene som vokser meget generelt, men også Paradarten vokser. Danmarks første Paradart liga har set dagens lys i form af Søren Søgaard Ligaen.

Vi glæder os til at afholde Langhøj Open 2018, hvor vi forhåbentligt får en hyggelig dag med en masse god dart. Her er lidt yderligere informationer.

  • Langhøj Open 2018 bliver afholdt i Langhøjs showroom lørdag d. 22. september på Hasselager Centervej 26 8260 Viby J.
  • Der spilles efter officielle regler dvs. at der spilles ned fra 501 hvorefter der lukkes på dobbelt. Når begge spillere er på lukning spilles der maks. 10 runder, hvorefter man spiller tættest på bull for at få leg’et afgjort. Der spilles bedst af 3 legs.
  • Alle kan deltage – også ikke fysisk handicappede, det kræver dog at der spilles fra en kørestol i så fald.
  • Alt efter antal deltagere spilles der i grupper af 4, hvor nr. 1, 2 & 3 går videre til A, B & C finalerne og hvor nr. 4 ryger direkte ud.
  • Der er præmier til vinderne af A, B & C rækkerne. Præmierne er sponsorerede af vores samarbejdspartnere som er JYSK, Dartshop.dk, Fit4Fight. Præmierne vil blive offentliggjort på stævnedagen.
    – Der er samtidigt en spurtpræmie til spilleren der laver det højeste antal point på 3 pile i løbet af dagen – man deltager i spurtpræmien ved at melde til ”noteren” at man gerne vil have sin score med i konkurrencen.
  • Der kan købes mad og drikke i løbet af dagen til fair priser.
  • Stævnet starter kl 10, der vil være åbent fra kl. 09 til opvarmning.

Det er gratis at deltage.

Tilmelding til Langhøj Open 2018 sker til tbn@langhoej.dk senest d. 1. september.

Se endnu mere på Facebook

Vi ses til en god omgang dart og en hyggelig dag hos Langhøj.