Lowzone – Den nyeste teknologi kombineret med 55 års erfaring

Lowzone Pressure Sense serien er opdelt i 3 puder/kategorier da man ofte vælger puder i kategorier, i forhold til hvor udsat man er for tryk gener og dermed hvilke behov man har. Puderne fås i både børne og voksen str. for at puden passer præcist til den der sidder på den. Samtid er der mulighed for 3 forskellige betræk typer.

Lowzone Gel2: Pude til HØJESTE tryksårsrisiko. Puden er både kontur formet og med en 2 komponent gel der både trykfordeler og absorberer/frigør varme efter behov, hvilket sikrer brugeren optimalt mikroklima og aflastning– hele dagen! Lowzone Gel 2 giver et meget højt niveau af trykaflastning, stabilitet omkring bækkenet, temperaturregulering og komfort for brugeren. Geleen er indbygget i puden, det vil sige at der er et skumlag ovenpå for at sikre at geleen altid forbliver hvor den skal. Puden er  iQ kompatibel (intelligent pude)

Lowzone Airzone: Pude til MELLEM/HØJ tryksårsrisiko. Puden er kontur formet og lavet med nyeste teknologi indenfor fleksible polyurethan tråde, kombineret med en skumramme, det både gør puden ekstremt let og samtidig trykfordeler og luftfordeler rigtig godt

Lowzone: Pude til LAV/MELLEM tryksårsrisiko. Puden er konturformet og lavet i visko elastisk skum, der lader kroppen synke ned i materialet og yder en god trykfordeling og en høj komfort. Skum er ikke bare skum, producenten  har udviklet på det over de sidste 55 år og har derfor lavet en basispude, der ikke bare er basis, men trykfordeler bedre end lignende puder i samme kategori.

Vil vide mere om LowZone-puderne?

Vores produkter og ydelser

Indretning

Hos Langhøj tilpasser vi vores biler til præcis den fører, der anvender bilen. Se eksempler på vores indretninger her.

Hjælpemidler

Langhøj tilbyder vi en række specialiserede hjælpemidler, der gør hverdagen lettere for mennesker med handicap.

Mest anvendte biler

Hos Langhøj indretter vi mange forskellige biler og minibusser - men, vi har selvfølgelig også bestsellere.

Kontakt os

Vil du høre mere eller har du brug for vejledning? Kontakt din lokale Langhøj-afdeling.

Følg os på sociale medier

Vil du gerne vide mere?